Martin Brunnberg är näringsfysiolog (M. Sc. Nutrition) och driver samt arbetar som utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin (tidigare Paulúns Näringscenter). Martin har varit aktiv inom området i drygt 20 år och har till dags dato utbildat nästan 2000 kostrådgivare i Sverige och Norge. Han har även bidragit till näringsutbildning på bland annat PT-utbildningar och andra utbildningar inom hälsoområdet. Martin har skrivit och medförfattat sex böcker som sålts i Sverige, Norge och Tyskland. Just nu är han aktuell med boken Modern Näringslära som han skrivit tillsammans med Fredrik Paulún. Martin har även varit återkommande skribent i tidningarna Fitness Magazine, Body, Sportguiden, Stark, Näringsmedicinsk Tidskrift och på näringssajten Nutribe.com samt medverkat i vetenskaplig publikation.

Han poddar regelbundet tillsammans med Fredrik Paulún i Näringspodden och arbetar just nu med lanseringen av ett nytt podprojekt i egen regi.
Martins ständiga jakt och intresse efter att finna sanningen gör honom till en av Sveriges kunnigaste inom sitt område. Han hittar sin inspiration genom kunders och elevers utveckling – oavsett om det handlar om viktminskning, prestationsoptimering, psykiskt välmående eller förbättrande av sjukdomssymptom.

Martin Brunnberg, näringsfysiolog (M. Sc. Nutrition)

Föreläsning av Martin Brunnberg
Ämne: ”Ät dig till ett starkt och friskt liv”
Söndag den 12 april kl. 14.00-15.00
Sal: Bravo