Armanch & Jeanette

Armanch Saleh och Jeanette Lindblom möttes på dansgolvet år 2015. Två vanliga människor som inte direkt hade provat pardans innan fann ny mening i dansen och med varandra.

Sedan 2017 har vi arrangerat dansevenemang och undervisat tillsammans under namnet Unleash Your Spirit, som startades av Armanchs bror Ronie Saleh något år tidigare.

2018 blev vi inbjudna till Foxen och sedan dess har vi undervisat i FoxKiz.

Armanch lämnade sina socionom-studier när han upptäckte dansens magiska värld 2015 och har arbetat som dansinstruktör sedan dess. Hans dans är påhittig, närvarande och flödande och han rör sig lätt mellan rollen som förare och följare, vilket har gett honom stor kunskap om vad respektive dansroll behöver för att utvecklas. Vid sidan av dansen instruerar Armanch även i vattengympa.

Jeanette fann pardansen och Kizomba år 2015. Hon har många års erfarenhet som gruppträningsinstruktör inom bland annat Old School Funk, Afro Dance, aerobics och vattengympa. Hon är en skarp och lyhörd följare som väver in sina följartips i undervisningen på ett uppmuntrande och inspirerande sätt. Jeanette är licensierad kostrådgivare och massör som driver företaget Medveten Hälsa.