Elin & Thérèse

Urban Fox är namnet på den fox vi lär ut, vilken är en pardans moturs på dansgolvet med inspiration från bland annat Tango, Kizomba, UrbanKiz, Blues med mera. Det vill säga en modern form av fox som är populär på många dansgolv nu.

Pardanser är kroppskommunikation så för att nå den härliga känslan av att man är två som dansar i samspel så behöver man ett gemensamt språk. Det är det språket vi vill förmedla för att fler ska få uppleva den underbara känslan man kan skapa tillsammans på dansgolvet.

Vi som håller kursen är Elin Bard som dansat sen två års ålder, började med Folkdans och Balett men har nu fastnat för Fox, Blues, Kizomba och Urban Kiz samt gått flera kursledarutbildningar inom dans.

Thérèse Ströman har dansat sen tonåren, hållit kurser i Salsa och Kizomba samt varit i Paris och tränat Urban Kiz. Men nu fastnat även för Foxen och gått Foxledarutbildning.

Vår största passion är foxen, den underbaraste av danser som går att variera i oändlighet och lägga in andra danser i, till i princip vilken musik man vill.

Variation och känsla till musik.