Victoria & Giorgio

Victoria Schirman kommer från Ryssland och började dansa i sin ungdom. Sedan hon kom till Sverige har hon lärt sig både Bachata, Salsa, Kizomba, Tango och Fox. I drygt tre år har hon undervisat Kizomba på Urkraft Dansskola och även Tango och Fox tillsammans med duktiga och berömda danslärare från Stockholm och Örebro.

Victoria organiserar även Lady Styling-kurser där hon försöker förklara de små detaljerna som är så viktiga inom varje dans.

”Låt dansen sprida sig inuti er och musiken ge er frihet – då glömmer ni allt annat och låter rytmen styra er…” säger hon till sina elever.

Giorgio Regnoli arbetar konstant och passionerat med tangons grunder, omfamningen och promenaden. Denna väg leder till äkta dans och de mest autentiskt eleganta, organiska rörelserna.

Jag tror på att när vi förstärker dansens grundläggande struktur, och sedan medvetet arbetar vid utkanten av den, så öppnas dörrar till kreativitet, glädje och konst. Så mitt mål är att improvisera i min dans, men jag använder samma system även när jag skapar koreografier.